Act-On Marketing Automation

Eindelijk, een Marketing Automation platform dat is gebouwd om jou te helpen een onderscheidende ervaring te leveren aan jouw klanten. Van merk-bewustzijn en leadgeneratie tot klantbehoud en klantloyaliteitde technologie van Act-On stelt marketeers in staat hun concurrentiële voordeel te vergroten en betere resultaten te realiseren.

Gebouwd voor Marketeers, niet voor technici

Act-On is een Software-as-a-Service (SaaS), cloud-based Marketing Automation oplossing. Het platform biedt zowel MKB-organisaties als marketingafdelingen van corporate organisaties de volledige functionaliteit en waarde van Marketing Automation, zónder de complexiteit van grote enterprise systemen.

Act-On Marketing Automation

Maak kennis met Act-On

Marketing Automation & E-mail Marketing software die je zal bevallen

De frisse benadering van Marketing Automation en E-mail Marketing door Act-On, geeft jou de volledige functionaliteit zónder de complexiteit die andere systemen je opleggen. De intuïtieve gebruikersinterface brengt een state-of-the-art marketinginstrument binnen jouw handbereik, waarmee je eenvoudiger en sneller campagnes en programma's maakt. Integreer je platform, meestal met slechts één klink, met je CRM systeem, je webinar software en andere tools.

Marketing vereenvoudigd. Opbrengsten vermenigvuldigd.

Trek je toekomstige klanten aan (Attract)

Je volgend klant is op zoek naar producten en diensten. Help hem jou, op het juiste moment, te vinden.

Word geïntroduceerd (Capture)

Nu je de aandacht hebt van je prospect, doe hem een aantrekkelijk aanbod om leads vast te leggen voor je salesteam.

Start de conversatie (Nurture)

Koester de prille relatie met je prospect. Informeer hem, vertel je verhaal en verstuur berichten, gebaseerd op wat relevant is voor hem.

Zet prospects om naar klanten (Convert)

Het is tijd om de deal te sluiten! Gebruik de juiste combinatie van content en sales om de lead tot loyale klant te ontwikkelen.

Geef ze meer (Expand)

Fantastisch, je hebt een nieuwe klant! Stop niet op dit moment. Breid je relatie uit, verdien herhalingsaankopen en inspireer je klant tot ambassadeur.

Optimaal rendement met Act-On dankzij Cloudselling

Cloudselling heeft als Lead Management specialist ruime ervaring met het gebruik van Marketing Automation in het algemeen en Act-On in het bijzonder.

Een groot aantal klanten maakt via Cloudselling (als Certified Agency Partner) gebruik van Act-On als "Marketing Automation-as-a-Service". Het platform wordt hierbij beheerd door Cloudselling en een belangrijk deel van de online activiteiten wordt "as-a-Service" verricht door de online marketeers van Cloudselling.

Als Strategic Consulting Partner werkt Cloudselling nauw samen met Act-On richting B2B-organisaties die het Act-On Marketing Automation platform in eigen beheer willen gaan gebruiken.

In alle gevallen benadrukt Cloudselling dat Marketing Automation nooit een doel op zich is, maar slechts een middel om de Lead Management strategie van een organisatie te ondersteunen.

Cloudselling biedt daarom onder andere de volgende diensten om het succes, de snelheid van de ingebruikname én het rendement van Marketing Automation te optimaliseren:

 • Opstellen Lead Management strategie;
 • Doelgroepbepaling;
 • Beschrijving Buyer Persona’s;
 • Beschrijving Buying Journey;
 • Vaststelling informatiebehoefte Buyer Persona’s in de verschillende fasen van Buying Journey;
 • Opstellen Content Marketing plan;
 • Coördinatie van verzamelen, updaten en ontwikkelen van content;
 • Ontwerpen van campagnes;
 • Vaststellen Marketing- en Sales-KPI’s m.b.t. Lead Management proces (inclusief alignment Marketing en Sales);
 • Begeleiding bij opstart/ingebruikname Act-On (incl. finetuning a.d.h.v. rapportages en eerste ervaringen);
 • Operationele invulling van online marketing activiteiten i.g.v. piekbelasting en onderbezetting;
 • Tussentijdse reviews om gebruik van het Act-On Marketing Automation platform én het succes van de Lead Management strategie te optimaliseren.

Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk

Telefoon: 070 - 7440836

E-mail: info@cloudselling.nl

Website: www.cloudselling.nl 

Cloudselling heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van B2B leadgeneratie. Met onze diensten rondom lead nurturing, marketing automation, e-mail marketing en telemarketing realiseren wij concrete resultaten voor uiteenlopende relaties van MKB tot corporate organisaties. Voor iedere relatie creëren wij een maatwerk oplossing, dankzij ons brede dienstenportfolio en ons vermogen om op zowel strategisch- als uitvoerend niveau een partner te zijn.