Marketing Automation-as-a-Service

Eindelijk, Marketing Automation inzetten, zónder zelf een platform te hoeven implementeren en online marketeers te moeten aannemen. De online marketeers van Cloudselling helpen jou (geheel of gedeeltelijk) "as a Service" bij de uitvoering van jouw online activiteiten: van merk-bewustzijn en leadgeneratie tot klantbehoud en klantloyaliteit. Met dit dienstverleningsconcept word jij in staat gesteld om je concurrentiële voordeel te vergroten en betere resultaten te realiseren.

Wij zitten voor jou aan de knoppen

Voor deze dienstverlening maken wij gebruik van het Act-On Marketing Automation platform. Act-On is één van de snelstgroeiende Cloud-bedrijven. Het platform wordt wereldwijd al door meer dan 3.000 B2B-organisaties gebruikt. Als Certified Agency Partner zitten wij voor jou aan de knoppen. Jij hoeft je niet te verdiepen in de techniek. Vanzelfsprekend staat wel alle functionaliteit van het Act-On platform tot jouw beschikking.

Marketing Automation-as-a-Service

Maak kennis met Marketing Automation-as-a-Service

Marketing Automation & E-mail Marketing voor meer en betere leads

Met Marketing Automation-as-a-Service bieden wij jou de voordelen (lees: volledige functionaliteit) van een state-of-the-art marketinginstrument, zónder dat jij wordt geconfronteerd met een complexe implementatie en een gebrek aan online kennis en handjes. Binnen enkele weken ben jij online operationeel! Dit dienstverleningsconcept is bovenal uiterst flexibel. Mocht jij na verloop van tijd het Act-On Marketing Automation platform zelf willen gaan beheren of de online activiteiten (deels) zelf willen gaan uitvoeren, geen enkel probleem!

Marketing vereenvoudigd. Opbrengsten vermenigvuldigd.

Trek je toekomstige klanten aan (Attract)

Je volgend klant is op zoek naar producten en diensten. Help hem jou, op het juiste moment, te vinden.

Word geïntroduceerd (Capture)

Nu je de aandacht hebt van je prospect, doe hem een aantrekkelijk aanbod om leads vast te leggen voor je salesteam.

Start de conversatie (Nurture)

Koester de prille relatie met je prospect. Informeer hem, vertel je verhaal en verstuur berichten, gebaseerd op wat relevant is voor hem.

Zet prospects om naar klanten (Convert)

Het is tijd om de deal te sluiten! Gebruik de juiste combinatie van content en sales om de lead tot loyale klant te ontwikkelen.

Geef ze meer (Expand)

Fantastisch, je hebt een nieuwe klant! Stop niet op dit moment. Breid je relatie uit, verdien herhalingsaankopen en inspireer je klant tot ambassadeur.

Marketing Automation as a Service

Optimaal rendement met Act-On dankzij Cloudselling

Cloudselling heeft als Lead Management specialist ruime ervaring met het gebruik van Marketing Automation in het algemeen en Act-On in het bijzonder.

Een groot aantal klanten maakt via Cloudselling (als Certified Agency Partner) gebruik van Act-On als "Marketing Automation-as-a-Service". Het platform wordt hierbij beheerd door Cloudselling en een belangrijk deel van de online activiteiten wordt "as-a-Service" verricht door de online marketeers van Cloudselling.

Als Strategic Consulting Partner werkt Cloudselling nauw samen met Act-On richting B2B-organisaties die het Act-On Marketing Automation platform in eigen beheer willen gaan gebruiken.

In alle gevallen benadrukt Cloudselling dat Marketing Automation nooit een doel op zich is, maar slechts een middel om de Lead Management strategie van een organisatie te ondersteunen.

Cloudselling biedt daarom onder andere de volgende diensten om het succes, de snelheid van de ingebruikname én het rendement van Marketing Automation te optimaliseren:

 • Opstellen Lead Management strategie;
 • Doelgroepbepaling;
 • Beschrijving Buyer Persona’s;
 • Beschrijving Buying Journey;
 • Vaststelling informatiebehoefte Buyer Persona’s in de verschillende fasen van Buying Journey;
 • Opstellen Content Marketing plan;
 • Coördinatie van verzamelen, updaten en ontwikkelen van content;
 • Ontwerpen van campagnes;
 • Vaststellen Marketing- en Sales-KPI’s m.b.t. Lead Management proces (inclusief alignment Marketing en Sales);
 • Begeleiding bij opstart/ingebruikname Act-On (incl. finetuning a.d.h.v. rapportages en eerste ervaringen);
 • Operationele invulling van online marketing activiteiten i.g.v. piekbelasting en onderbezetting;
 • Tussentijdse reviews om gebruik van het Act-On Marketing Automation platform én het succes van de Lead Management strategie te optimaliseren.

Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk

Telefoon: 070 - 7440836

E-mail: info@cloudselling.nl

Website: www.cloudselling.nl 

Cloudselling heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van B2B leadgeneratie. Met onze diensten rondom lead nurturing, marketing automation, e-mail marketing en telemarketing realiseren wij concrete resultaten voor uiteenlopende relaties van MKB tot corporate organisaties. Voor iedere relatie creëren wij een maatwerk oplossing, dankzij ons brede dienstenportfolio en ons vermogen om op zowel strategisch- als uitvoerend niveau een partner te zijn.