Ben jij de pro-actieve, enthousiaste en zelfstandige Telemarketing specialist die ons team komt versterken?

Cloudselling is specialist in B2B leadmanagement (leadgeneratie en lead nurturing). Onze dienstverlening bestaat uit Marketing Automation, E-mail Marketing en Telemarketing.

In verband met de sterke groei van onze telemarketing activiteiten voor de zakelijke markt zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Waar houd jij je mee bezig in deze leuke functie?

De telemarketeers van Cloudselling werken uitsluitend aan business to business projecten om onze klanten van hoogwaardige leads te voorzien.  Werken met een script is bij ons “not done”, je dient in staat te zijn om een open dialoog met jouw gesprekspartners aan te gaan om hun huidige situatie te begrijpen en kansen te signaleren. “Doorduwen” is bij ons verboden, afspraken maak jij uitsluitend wanneer er een concrete behoefte bij de klant is en hij of zij ook graag nieuwe kansen wil verkennen.

Deze functie biedt volop kansen voor jouw groei en persoonlijke ontwikkeling.In jouw functie als B2B Telemarketeer, ben jij een belangrijke schakel tussen Cloudselling en onze klanten.


Maar let op, de lat ligt hoog bij Cloudselling! Van jou verwachten wij minimaal dat jij:

  • 5 jaar B2B belervaring hebt met de focus op het genereren van leads.
  • Op een prettige en effectieve wijze langs Gatekeepers weet te komen.
  • Een verfijnde vraagtechniek hebt. Je weet het gesprek te sturen en op de juiste momenten door te vragen.
  • Enthousiasme en gedrevenheid bezit om op een correcte manier te scoren.
  • Openstaat voor training en coaching om steeds beter te worden.


Bij Cloudselling bieden wij jou een fijne werkomgeving binnen een gemotiveerd team. Daarnaast kan je rekenen op onze ondersteuning om jou nog beter te maken in sales en het beste uit jezelf te halen.

 

Past deze functie bij jouw ervaring, interesses en ambities?

Als jij deze vraag volmondig met ja kunt beantwoorden, komen wij graag met je in contact! Geef ons hieronder jouw persoonlijke motivatie aan en upload jouw CV. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Deel deze vacature op social media: