Meld je aan voor de gratis (online)
Marketing Automation
Experience

Ervaar Marketing Automation snel en eenvoudig

Overweegt jouw organisatie om marketing automation te introduceren maar je weet niet precies hoe? Wil je graag eerst vrijblijvend ervaring opdoen met marketing automation en leren wat de ins en outs zijn van het automatiseren van je operationele marketingactiviteiten? Dan is deze "Marketing Automation Experience" precies voor jou!

In maximaal 2 weken, nemen wij je versneld mee in diverse onderdelen van het automatiseren van je online marketingactiviteiten. Dit proces duurt in de praktijk doorgaans 2 à 3 maanden, maar door je nu aan te melden voor de "Marketing Automation Experience" wordt jouw kennisniveau in 2 weken tijd op peil gebracht.

Wat heb je nodig? Het enige wat je nodig hebt is een PC, laptop, tablet en/of smartphone met internetverbinding. 

Wat krijg je? Tijdens de "Marketing Automation Experience" ervaar jij, zowel als potentiële klant als marketing professional, de waarde van geautomatiseerde marketingactiviteiten. Gedurende de experience ontvang je bovendien 6 gratis eBooks, die jou meer leren over verschillende facetten van Marketing Automation.

Om je eigen marketing automation experience te starten, hebben we maar 2 gegevens van je nodig: je (voor)naam en een geldig e-mailadres. Meld je nu aan, en start jouw online experience!

JA, ik meld mij aan!

Tijdens jouw (online) Marketing Automation Experience maak je o.a. kennis met:

   

Responsive landingspagina's met optimale conversie-mogelijkheden

 

Lead nurturing en leadscoring

 

Verrijken profielen m.b.v. dynamische formulieren

 

Automatische e-mail programma's

 

Koppeling van CRM en Marketing Automation

Bonus: 6 gratis eBooks

Door deel te nemen aan de online Marketing Automation Experience, kom jij ook gratis in het bezit van 6 relevante eBooks, waarmee jij direct je voordeel kunt doen!

De Campagne Managers en Online Marketeers van Cloudselling maken zowel ten behoeve van eigen gebruik als ten behoeve van onze klanten, gebruik van het marketing automation platform van Act-On. Act-On wordt door Gartner geclassificeerd als "Visionair" op het gebied van Marketing Automation en door Forrester als "Leader".

Voor meer info over Act-On , klik hier.

Cloudselling logo

Laan van Zuid Hoorn 15, 2289 DC Rijswijk, Nederland

Telefoon: +31 (0)6 47924398

Email: info@cloudselling.nl

Website: www.cloudselling.nl

Cloudselling is specialist op het gebied van B2B Lead Management. Met onze dienstverlening rondom Lead Management, Marketing Automation en Act-On realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties, van MKB tot corporate niveau. Wij ondersteunen organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.