Meld je aan voor de (online)
Marketing Automation
Experience

Ervaar Marketing Automation snel en eenvoudig

In maximaal 2 weken, nemen wij je versneld mee in een campagne-flow van 2 à 3 maanden. Vanachter je PC, laptop, tablet en/of smartphone ervaar jij, zowel als potentiële klant als marketing professional de waarde van geautomatiseerde marketingactiviteiten.
 
 
 
 
Per mail ontvang jij, binnen enkele minuten na jouw aanmelding, een bevestiging van jouw deelname aan deze online experience.
 
 
 
 

Tijdens jouw (online) Marketing Automation Experience maak je o.a. kennis met:

   

Responsive landingspagina's met optimale conversie-mogelijkheden

 

Lead nurturing en leadscoring

 

Verrijken profielen m.b.v. dynamische formulieren

 

Automatische e-mail programma's

 

Koppeling van CRM en Marketing Automation

 

De Campagne Managers en Online Marketeers van Cloudselling maken zowel ten behoeve van eigen gebruik als ten behoeve van onze klanten, gebruik van het marketing automation platform van Act-On. Act-On wordt door Gartner geclassificeerd als "Visionair" op het gebied van Marketing Automation en door Forrester als "Leader".

Voor meer info over Act-On , klik hier.

    

Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk

Telefoon: 070 - 7440836

Email: info@cloudselling.nl

Website: www.cloudselling.nl 

Cloudselling is specialist op het gebied van B2B Lead Management. Met onze dienstverlening rondom Leadgeneratie, Lead Nurturing, Marketing Automation, E-mail Marketing, Content Marketing, Inbound Marketing en Telemarketing realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties, van MKB tot corporate niveau. Met onze dienstverlening ondersteunen wij organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.