Meld je aan voor de (online)
Marketing Automation
Experience

Ervaar Marketing Automation snel en eenvoudig

In maximaal 2 weken, nemen wij je versneld mee in een campagne-flow die normaal gesproken 2 à 3 maanden duurt. Vanachter je PC, laptop, tablet en/of smartphone ervaar jij, zowel als potentiële klant als marketing professional de waarde van geautomatiseerde marketingactiviteiten.

Om je deze gepersonifieerde campagne-flow te laten ervaren, hebben we maar 2 gegevens van je nodig: je (voor)naam en een geldig e-mailadres. Meld je nu aan, en start jouw online experience!

JA, ik meld mij aan!

Tijdens jouw (online) Marketing Automation Experience maak je o.a. kennis met:

   

Responsive landingspagina's met optimale conversie-mogelijkheden

 

Lead nurturing en leadscoring

 

Verrijken profielen m.b.v. dynamische formulieren

 

Automatische e-mail programma's

 

Koppeling van CRM en Marketing Automation

 

De Campagne Managers en Online Marketeers van Cloudselling maken zowel ten behoeve van eigen gebruik als ten behoeve van onze klanten, gebruik van het marketing automation platform van Act-On. Act-On wordt door Gartner geclassificeerd als "Visionair" op het gebied van Marketing Automation en door Forrester als "Leader".

Voor meer info over Act-On , klik hier.

Laan van Waalhaven 470
2497 GR Den Haag

Telefoon: 070 - 7440836

Email: info@cloudselling.nl

Website: www.cloudselling.nl

Cloudselling is specialist op het gebied van B2B Lead Management. Met onze dienstverlening rondom Lead Management, Marketing Automation en Act-On realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties, van MKB tot corporate niveau. Wij ondersteunen organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.