Gratis eBook

RETHINK MARKETING AUTOMATION

Ga verder dan alleen het genereren van vraag

HOE ALLOCEREN TOP-PERFORMING MARKETING LEADERS HUN TIJD EN MIDDELEN OM HUN MARKETINGSTRATEGIE SUCCESVOL TEN UITVOER TE BRENGEN?

Top-performing marketing leaders onderkennen de noodzaak om hun tijd en middelen toe te wijzen over de volle breedte van marketing en realiseren zich dat een effectieve marketingstrategie veel verder gaat dan alleen het creëren van vraag/leads voor sales.

Marketingteams moeten merkwaarde bouwen, vraag creëren en klantrelaties uitbouwen.

Act-On ondervroeg meer dan 250 marketing leaders om te zien hoe marketingteams hun tijd en middelen verdelen over van merk, vraag en uitbreiding. Leer wat top-performers met elkaar gemeen hebben en hoe ze Marketing Automation gebruiken om de betrokkenheid te voeden gedurende de customer journey.

Cloudselling - eBook Rethink Marketing Automation

Download het gratis eBook en lees in 36 pagina's onder andere over:

  • Opbouwen van merkwaarde;
  • Creëren van (klant)vraag;
  • Uitbouwen van kantrelaties.

Download direct het gratis eBook

Cloudselling logo

Laan van Waalhaven 470, 2497 GR Den Haag

Telefoon: 070 - 7440836

Email: info@cloudselling.nl

Website: www.cloudselling.nl

Cloudselling is specialist op het gebied van B2B Lead Management. Met onze dienstverlening rondom Lead Management, Marketing Automation en Act-On realiseren wij concrete doorbrekende resultaten voor uiteenlopende B2B-organisaties, van MKB tot corporate niveau. Wij ondersteunen organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.